Wat Zeggen Anderen?

Bij glasatelier ruud harberts wordt met veel aandacht, toewijding en plezier gewerkt. Dat geeft veel voldoening en levert mooie brandschilderingen, glas-in-loodramen en ander glaswerk op.

Maar hoe kijken anderen daartegen aan? Hoe beoordelen zij het werk van glasatelier ruud harberts?

Lees hieronder ‘wat anderen zeggen’ over de interieurdecoraties.

Over het glas-in-loodraam IJsselmeer

Glas-in-loodraam ter verfraaiing van het uitzicht (nieuwe situatie)
Glas-in-loodraam ter verfraaiing van het uitzicht (oude situatie)

Ons huis heeft er een prachtig spel van licht en kleur bij gekregen. Mijn vrouw en ik genieten er nog elke dag van. Heel mooi. Alsof de dag telkens met net wat meer warmte en licht begint en eindigt.

Michael

Over twee glas-in-loodramen

Ruud Harberts leverde ons een tweetal glas-in-lood panelen voor onze slaapkamerramen op de begane grond straatzijde ter verhindering van inkijk.

Glas-in-loodramen ter verhindering van inkijk

Na een gesprek met Ruud over lichteffecten van glas in lood en hoe het er van binnen en van buiten uit zou gaan zien, hebben we met allerlei stukken gekleurd glas, een tweetal wat ons betreft inspirerende sessies gehad. Daarbij liet Ruud ons voldoende ruimte om keuzes te maken in wat wij mooie combinaties en vormen vonden.

Onze keus viel op een combinatie van blauw, geel en transparant. Ruud heeft het eindbeeld eerst op de computer in beeld gebracht en nadat wij ons akkoord daarop gegeven hebben, heeft Ruud de panelen gemaakt en geplaatst.

We zijn zeer tevreden met het resultaat en het lichtspel dat tot stand komt door het zonlicht en de bewegende boomtakken voor het huis. Ruud heeft ons mooi ambachtelijk werk geleverd voor een reële prijs.

Jaap en Liesbet

Over de Matterhorn, een verjaardagscadeau-opdracht

Het kunstwerk is echt prachtig! Heel mooi en knap gemaakt.

Sandra Kalmijn

Over de brandschildering Farao, een restauratie-opdracht

Detail van gerestaureerde brandschildering

Mijn glas-in-lood raam was gevallen. Het was zodanig beschadigd dat besloten werd om het raam opnieuw in te loden, met restauratie ook van de kapotte stukken glas die gebrandschilderd moesten worden. Ruud heeft de nieuwe stukjes glas keurig bijpassend gebrandschilderd. Ik ben erg blij met het resultaat.

Joke

Over het portret Dribbel

Gebrandschilderd portret door glasatelier ruud harberts | brandschilderen en glas-in-lood
Gebrandschilderd portret van de kat Dribbel

Ruud heeft onze kat Dribbel gebrandschilderd aan de hand van een foto. Het resultaat is verfijnd en bijna levensecht. Dribbel staat in de vensterbank, zodat de brandschildering een mooi effect geeft met het daglicht.

Als je iets bijzonders wil met blijvende waarde, dan kan ik Ruud van harte aanbevelen.

Edvard Hazebroek

Over het portret van Gigi

Gebrandschilderd portret door glasatelier ruud harberts | brandschilderen en glas-in-lood
Gebrandschilderd portret

Mooi!!!
Een mooier, origineler kado kan je je niet wensen!!

Marlies