Wat zeggen anderen?

Bij glasatelier ruud harberts wordt met veel aandacht, toewijding en plezier gewerkt. Dat levert mooi werk en heel tevreden klanten op. Hieronder van een aantal hun reacties.

Over ‘Merakels’

Grafmonument van natuursteen in combinatie met gebrandschilderd glas, waaronder een gebrandschilderd portret.

Gisteravond rond 5.00 uur kwam ik thuis en was het [grafmonument] net geleverd. Gelijk naar het kerkhof. Zelfs in het donker straalde Jan me tegemoet. Ik werd er helemaal blij van. Alleen zijn ogen kon ik niet meer zo goed zien. Dus net opnieuw gekeken. Schitterend. Jan zou gezegd hebben ‘Merakels’.

Bedankt dat het zo goed gelukt is.

Ans Kuin

Gebrandschilderd glas gevat in grafmonument van natuursteen

Over ‘Geheim van het Rijm’

Grafmonument op basis van een door klant zelf ontworpen symbool, op een ‘geknabbelde’, transparante glasplaat gebrandschilderd. De glasplaat is zwevend boven een versteende boomstam aangebracht.

Wow. Het ziet er echt fantastisch uit zo. Prachtig!

Timo

Plaat van gebrandschilderd glas zwevend boven versteende boomstam

Over ‘Vlam van glas’

Accessoire in de vorm van een vlam van glas, aangebracht op de natuurstenen grafsteen met glas-appliqué.

Ik wil je zeggen dat ik heel blij ben met het maken van ‘de vlam’. Natuurlijk is het doel voor het maken hiervan voor mij en mijn kinderen heel verdrietig, maar het glas-appliqué op de grafsteen ziet er heel mooi uit.

Ik wil je daarvoor heel hartelijk bedanken. Nogmaals Ruud, heel hartelijk dank voor het maken van de vlam. We hebben er ondertussen al veel complimenten over gekregen.

Mevrouw Gerarda Maas

Op verzoek van de familie wordt er geen foto getoond van de vlam. Dit is een vervangende foto.

Over ‘Roos van glas’

Grafmonument in de vorm van  een roos van glas-appliqué op ruwe Rosa Mundo-natuurstenen kei, door klant ontworpen en – onder begeleiding van glasatelier ruud harberts – verlijmd.

Het was een tijd van werktekeningen, het stukslaan van vazen van mijn moeder (die ik ging gebruiken om te mozaïeken), glas snijden, puzzelen met het glas, op de trap staan om het werk van een afstand te bekijken, teksten uitprinten en hiermee eindeloos schuiven, kitten en wat al niet meer. En tegelijkertijd waren daar de emoties, het niet kunnen achterlaten van het werk, de thee met koek en de fijne gesprekken met Ruud.

Na een aantal weken is het nu klaar. Helaas zou ik bijna zeggen. Want wat gaf het een fijn en bijzonder gevoel om hiermee bezig te zijn.

Ruud, ik wil je graag bedanken voor je specialistische kijk en hulp. Ik waardeer het heel erg dat we ook samen het monument plaatsten. Het is kleurrijk, creatief en zelfgemaakt. Dank je wel dat je dit met mij hebt willen doen.

Ingrid de Wolf

Door klant zelf ontworpen en verlijmde glas-appliqué roos op een Rosa Mundo-natuurstenen kei

Over ‘Johannes Hendrikus’

Herinnering-in-glas, een gebrandschilderd portret op 10 mm floatglas.

Kippenvel bij ons beiden. Erg mooi en gelijkend.

Agatha en Bernhard

Een afbeelding van een gebrandschilderd portret van een oudere man, Johannes Hendrikus
Herinnering-in-glas: een monochroom impressie-portret

 

Dit is een button naar de offerte-aanvraag Of neem contact op per telefoon of mail