Thuis gedenken

Na het overlijden van een dierbare gaan we al snel op zoek naar manieren om hem of haar te gedenken. Niet alleen op de begraafplaats of bij de urnenmuur, maar ook thuis.  

Glasatelier ruud harberts vervaardigt originele, handgemaakte herinneringen-in-glas en as-in-glasobjecten om uw dierbare in de vertrouwde thuissituatie te herdenken.

Elk as-in-glasmonument van glasatelier ruud harberts is een unica en maakt herdenken in de thuissituatie uitermate stijlvol

De herinnering-in-glas: een gebrandschilderd portret op basis van een bestaande foto

Herinnering-in-glas

De herinnering-in-glas, een op glas gebrandschilderde afbeelding ademt originaliteit en gaat van generatie op generatie mee. Desgewenst kunt u er subtiel wat crematie-as van de overledene in laten verwerken.

De herinnering-in-glas is een unieke, originele manier om uw verloren dierbare in de beslotenheid van thuis te gedenken

 

 

As-in-glas

Een andere bijzondere manier om thuis te gedenken is de as-in-glas-special: een artistiek object van glas waarin op subtiele wijze crematie-as is verwerkt. Het kan in elke gewenste vorm worden gemodelleerd en combineert herdenken met een unieke vorm van decoratie.

Het artistieke as-in-glas is, mede door het verrassende spel van licht, kleur en vorm, een veelgevraagd gedenkteken voor thuis

Prijzen

Er is al een monochrome brandschildering op geslingerd Artistaglas vanaf € 395,-.

As-in-glasmonumenten zijn er al vanaf € 275,-.

Dit is een button naar de offerte-aanvraag Of neem contact op per telefoon of mail