Prijzen

De prijs voor een brandschildering, glas-in-loodraam of special is onder meer afhankelijk van gehanteerde technieken en gebruikte materialen. Ook de tijd die met ambachtelijk handwerk gepaard gaat speelt een belangrijke rol bij het totstandkomen van de prijs. Toch is er al een brandschildering vanaf € 375,-.

Een brandschildering, glas-in-loodraam of special is over het algemeen maatwerk waar steeds weer andere eisen aan gesteld worden.  De onderstaande indicaties zijn dan ook vanaf prijzen.

Brandschilderingen

Brandschilderingen

De​ prijs voor een brandschildering is afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals de mate van detaillering, het aantal ovenstoken, de afmeting, de kadrering of omlijsting, de dikte en het soort glas.

Een monochroom op mooi geslingerd Artista-glas gebrandschilderd portret is er al vanaf € 375.- Een impressie-portretbrandschildering in meerdere kleuren begint bij € 495.-. En vanaf € 995.- is een gedetailleerd portret in meerdere dieptelagen verkrijgbaar.


 

Glas-in-lood

Glas-in-lood

Ook de prijs voor een glas-in-loodraam heeft betrekking op een groot aantal variabelen. Hierbij valt onder meer te denken aan de grootte van het raam, het aantal stukken glas en de grootte van het glas. Maar ook het soort glas, de vorm van de stukken glas en de gewenste of noodzakelijke stevigheid van het raam spelen een rol. Net als de noodzaak of wens om het raam te kitten en/of te patineren.

Een klein raam met vele kleine stukjes glas en een ingewikkeld patroon kan daardoor duurder zijn dan een groot raam met grote stukken glas en een recht-toe-recht-aan patroon.


 

Specials

Specials

Specials zijn zeer uiteenlopend van aard. Voor een prijsindicatie is het nodig dat de globale wensen duidelijk zijn. De prijs van een special is dan ook op aanvraag.