Specials

Een special van glasatelier ruud harberts is een origineel, uniek glaswerk dat het resultaat is van verrassende combinaties tussen verschillende materialen met glas. Veelal gerealiseerd met glasbewerkingen als gieten, vormsmelten, versmelten, zandstralen en brandschilderen.

Verrassend en intrigerend

Een afbeelding van in koper gegoten glas
Organisch Glas | In glas gegoten koper
‘Organisch glas’ als bijzondere decoratie

Deze werken van glas spreken tot de verbeelding en leveren – door de breking van het licht dat in of op het glas valt – steeds weer varierende, bijzondere effecten. Vervormd, versmolten, gegoten of geblazen glas sprankelt. En intrigeert, zeker in combinatie met andere materialen Het brengt – in innig samenspel met licht – een levendige dynamiek in huiskamer of kantoor.

 

Stijlvolle decoratie

Een afbeelding van koper in glas gegoten met meerdere, grillige verkleuringen
Een combinatie van koper gegoten in glas, met verrassende verkleuringen

Een special van glas als een gedenkwaardig cadeau voor een ander of als decoratie voor uw eigen woning of bedrijf. Het is niet zelden zowel verrassend als origineel.

Een stuk mooi vormgegeven gegoten glas dat op welhaast organische wijze bijzondere koperverkleuringen weergeeft? Een in gegoten glas gevangen herinnering van een geliefd object? Een gezandstraalde plaquette voor aan de muur? Het is allemaal mogelijk.

Gebrandschilderde waaier versmolten op een 10 mm gezandstraalde plaat float glass

Afbeelding van een zeer smalle lijn uit een brandschildering van glasatelier ruud harberts

Afbeelding van een zeer smalle lijn uit een brandschildering van glasatelier ruud harberts

 Links

Brandschilderingen
Glas-in-loodramen
Specials