Specials

Een special van glasatelier ruud harberts is een origineel, uniek kunstwerk dat het resultaat is van verrassende combinaties van glas met een of meerdere andere materialen. Meestal komt de special tot stand met behulp van glasbewerkingen als gieten, versmelten, zandstralen, vormsmelten en/of brandschilderen.

Verrassend en intrigerend

Een afbeelding van in koper gegoten glas
Organisch Glas | Koper in gegoten glas
‘Organisch glas’ als bijzondere decoratie

Een special van glas is een unica. Het object spreekt direct tot de verbeelding en genereert, mede door de breking van het licht dat in of op het glas valt, telkens weer andere, bijzondere effecten.

Vervormd, versmolten, gegoten of geblazen glas sprankelt en intrigeert. Het aantal mogelijke combinaties met andere materialen is schier eindeloos en bovendien zorgt de special, in innig samenspel met het aanwezige licht, voor een levendige dynamiek in de huiskamer of op kantoor.

Stijlvolle decoratie

Een afbeelding van koper in glas gegoten met meerdere, grillige verkleuringen
Een special van koper in gegoten glas, met verrassende verkleuringen

Een special van glas is niet alleen een uniek en gedenkwaardig cadeau voor een ander. Ook als decoratie voor uw eigen woning of bedrijf is het zowel verrassend als origineel. Een fraai vormgegeven stuk gegoten glas dat op welhaast organische wijze bijzondere koperverkleuringen weergeeft? Een in glas gevangen herinnering aan een geliefd object? Een gezandstraalde glazen jubileumplaquette voor aan de muur? Het is allemaal mogelijk en u doet er uzelf of de ander een groot plezier mee.

Gebrandschilderde waaier versmolten op een 10 mm dikke gezandstraalde plaat float glass

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op of kom langs op de Berkhouterweg 15 in Hoorn.

Links

Brandschilderingen
Glas-in-loodramen
Specials